Faciliteter

Automater

Rundt omkring på Danhostel Copenhagen Amager har vi automater, hvor I kan købe slik, is, kolde og varme drikke.

Bagageboks

Vi udlejer bagagebokse, og betalingen sker via møntindkast.

Gæstekøkken

Vores gæstekøkken – som i øvrigt også har en hyggelig gårdhave – kan benyttes af alle vores gæster (undtagen grupperejsende og lejrskoler). Køkkenet har køleskab, ovn, pander og gryder. Service udlånes fra receptionen mod depositum.

Handicapfaciliteter

Vi har gode adgangsforhold for handicappede, og vi har store baderum specielt indrettet til handicappede.

Kiosk

Kiosken på Danhostel Copenhagen Amager sælger hver morgen friskbagte rundstykker. Derudover er der mulighed for at købe quickfood og frisksmurte sandwich, chips, kiks, øl og vin, andre kioskvarer, toiletartikler, postkort og souvenirs. Vores kiosk sælger også Copenhagen Card, HT kort og diverse adgangsbilletter til attraktioner fx Den Blå Planet.

Loungeområde, opholdsrum og netcafé

Vi tilbyder vores gæster flere opholdsmuligheder. I foyeren er der TV, caféborde og netcafé, gratisaviser og opslagstavler med stribevis af Københavnerbegivenheder. I den hyggelige opholdsstue finder I de bløde møbler samt TV og læseplads med udlån af bøger. Vi har også en spisestue med panoramaudsigt og udgang til en dejlig terrasse med borde og bænke.

Møntvaskeri

Har I brug for at vaske tøj, så har vi vaskemaskiner, tumbler og strygejern. Bemærk blot, at vaskeriet først er åbent fra kl. 13.00.

Nøgler

Alle vores gæster får udleveret egen nøgle, så I kan gå og komme, som I vil.

Parkering

På Danhostel Copenhagen Amager er parkering gratis for alle vores gæster. Husk at få en parkeringsbillet i receptionen. Ved spørgsmål eller andre henvendelser henvises til www.p-service.dk.

Receptionen

Vores reception er åben døgnet rundt (kortere lukninger i forbindelse med vagtskifte kan forekomme), og vores personale sørger for trygge rammer for alle gæster. Indtjekning kan ske fra kl. 13.00, og der er adgang til værelserne kl. 15.00. Hvis I ankommer senere end kl. 17.00, skal det meddeles i forvejen, med mindre der er betalt depositum. Udcheckning skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Rygepolitik

Det er forbudt at ryge indendørs på Danhostel Copenhagen Amager. Vi henviser til de udendørs faciliteter.

Rolige nætter

Vi forventer, at der vises hensyn til sovende gæster ved sen hjemkomst, og at der er ro på værelser og gange i tidsrummet fra 23.00 til 7.00.

Trådløst internet

På hele Danhostel Copenhagen Amager er der trådløst internet. Dette er gratis for alle vores gæster.
Ønsker I at låne en af vores computere, kan I købe adgang for 10 kr., 20 kr. og 30 kr. for henholdsvis 1/2 time, 2 timer og 6 timer.

Udendørs legeområde

Vores  to store legepladser har masser af sjove legeredskaber. Derudover har vi boldbane, pentanque-bane og masser af grønne områder. Har I ikke selv fået bolde med, kan I låne bolde i receptionen. Der er også rige muligheder for at spille bordtennis, basket og dart. Det grønne område, Amager Fælled, ligger lige uden for døren.

Quickbooking

Til en god nats søvn

Ankomstdato
Afrejsedato