Værelser grupper

Værelser og overnatning

 

Når I bestiller et gruppeophold på Danhostel Copenhagen Amager, kan I vælge mellemstandard- og comfortværelser. Hele gruppen – inklusiv leder – skal indkvarteres inden for samme kategori.
Pris pr. døgn pr. person i værelse med eget bad og toilet,
inklusiv morgenmad: 240,00 kr.
Pris pr. døgn pr. person i værelse med delt bad og toilet på gangen,
inklusiv morgenmad: 210,00 kr.

En gruppe består af minimum 10 personer med en ansvarshavende leder. Opholdet bestilles samlet og afregnes samlet. Familier regnes ikke som grupper.
Ved gruppeophold står Danhostel Copenhagen Amager for værelsesfordelingen. Indkvarteringen sker med  max. 5 personer pr. værelse med separat opdeling af kvinder og mænd. Lederne indkvarteres så vidt muligt i 2-sengs værelser. Ønskes enkeltværelser kan det bestilles mod merpris. Grupper indkvarteres altid med 1/4 pension altså morgenmad.

I skal selv medbringe sengelinned – eller leje det hos os. I må ikke bruge soveposer. Der er puder og dyner til rådighed på værelserne. Overholdes disse regler ikke, medfører det et rengøringsgebyr på 100,00 kr. pr. seng.Der skal være ro på værelser og gange i tidsrummet fra kl. 23.00 til kl. 7.00.

 

Her kan I se vores udvalg af værelser og priser her:Indsæt link fra nuværende hjemmeside.

Er I interesserede i billig overnatning i København?
Så ring nu på 3252 2908 eller bestil online via formularen!

Comfortværelser

(klik for booking)


Vores store, lyse comfortværelser til tre eller fire personer er alle udstyret med dobbeltseng (2 boxmadrasser) og 1 køjeseng. På værelserne finder du også bord med fire stole og skabe samt eget bad og toilet.


Familieværelser

(klik for booking)


Vores familieværelser er indrettede som værelser med tre, fire eller fem senge. De er indrettet med køjesenge og en enkeltseng. Familieværelserne kan bookes med eget bad og toilet eller med delt bad og toilet på gangen. Vores bade- og toiletfaciliteter på gangen er nyrenoverede og opdelt med aflukkede baderum og toiletter. Vi har specielt indrettede bade- og toiletfaciliteter til handicappede.


2-sengsværelser

(klik for booking)


Er I to, der rejser sammen, er vores 2-sengsværelser en fin mulighed. Vi har 2-sengsværelser med eget bad og toilet. De er indrettet med to enkelte boksmadrasser, et lille klapbord og to stole samt skab. Vi har også 2-sengsværelse med delt bad og toilet på gangen. Disse værelser har en køjeseng, et lille bord og to stole samt skab.


Singleværelser

(klik for booking)


Rejser du alene? Så kan alle vores dobbeltværelser bookes som singleværelse. Prisen er den samme som ved to personer. Der er enten tale om 2-sengsværelser som singleværelse med boksmadrasser og med eget bad og toilet - eller 2-sengsværelser som singleværelse med delt bad og toilet på gangen. Enkelte af disse værelser har køjeseng.


Fællesværelser

(klik for booking)


Alternativt til Singleværelset er vores fællesværelser. Typisk er der 5 senge på et fællesværelse - og man lejer altså her en enkelt seng. Fællesværelserne er indrettet med køjesenge og vi opdeler værelserne efter køn. På værelserne er der ligeledes borde og stole, samt skabe der kan låses med hængelås (skal medbringes eller købes i receptionen).

Quickbooking

Til en god nats søvn

Ankomstdato
Afrejsedato